In English

Vatten och eld – familjedag i Örebro län

sep 17 11:33 av kommunikationsansvarig

Följ med på en heldag i Taigas spår i Örebro län lördagen den 5 oktober. Länsstyrelsen i Örebro län bjuder in till en familjedag i naturreservatet Nittälven. Buss finns för de som vill åka med.

Under dagen besöks olika delar av Nittälven. Guiderna kommer att berätta om de naturvårdsåtgärder som genomförs i området, som till exempel de kontrollerade naturvårdsbränningar som gjort inom Life Taiga.

-Det är otroligt roligt att Länsstyrelsen i Örebro län bjuder allmänheten till en sådan här dag. Det ett fint tillfälle att visa upp fin och värdefull natur och hur vi arbetar med olika naturvårdsåtgärder, som till exempel naturvårdsbränning, säger Niclas Bergius, nationell projektledare för Life Taiga.

På Länsstyrelsen i Örebro läns webbplats går det att läsa mer om familjedagen. På webbplatsen anmäler du även om du vill åka med i bussen.

Har du frågor om dagen kan du kontakta Åsa Forsberg, Länsstyrelsen, 010-224 87 52. Åsa Forsberg är Life Taigas regionale projektledare i Örebro län. Se filmen där hon berättar om dagen.

Inbjudan till Nittälven den 5 oktober – YouTube

 

» Till nyhetsarkivet