In English

Taiga på Instagram

aug 23 9:01 av kommunikationsansvarig

Den här veckan har vi kunnat följa Länsstyrelsen i Värmlands läns arbete med EU-projektet Life Taiga på deras Instagramkonto. Life Taigas regionale projektledare Jenny Sander har postat bilder från och berättat om områden där elden har använts i det naturvårdande arbetet.

Bland postningarna finns förutom många naturbilder även en kort film från sommarens naturvårdsbränning i Fräkensjömyrarnas naturreservat. Länsstyrelsen i Värmlands läns Instagramkonto heter lstvarmland.

 

  • Bildcollage med bland annat svanar, en kvinna och informationstavlor.
    Skärmdump från Länsstyerlsen i Värmlands läns Instagramkonto.
  • Kvinna titta in i kameran.
    Skärmdump från Länsstyerlsen i Värmlands läns Instagramkonto.
  • Skärmdump från Länsstyerlsen i Värmlands läns Instagramkonto.
    Skärmdump från Länsstyerlsen i Värmlands läns Instagramkonto.
» Till nyhetsarkivet