In English

Taigas monitor träffade projektledningen

jun 13 12:04 av kommunikationsansvarig

Under två dagar har Life Taigas monitor Bent Jepsen varit på besök i Västmanland där projektet har sitt huvudsäte. Syftet med besöket var att gå igenom åtgärder och ekonomi i den till EU nyligen inskickade rapporten och rätta ut de frågetecken som fanns.

Det arbetet blev färdigt under dag ett så hela den andra dagen tillbringades i fält. Ett besök i naturreservatet Lappland genomfördes. I Lappland har två naturvårdsbränningar genomförts inom Life Taiga. Här har nyligen en informationsstig om naturvårdsbränning anlagts.

 

Två män och en kvinna sitter runt ett bord med flera olika dokument.
Två män, en i röd jacka, en i blå jacka, står vid en informationstalva i öppen skog.
Foto: Niclas Bergius
Två män, en i röd jacka, en i blå jacka, sitter på varsin sten i grön skog där stammarna är sotiga.
Foto: Niclas Bergius
» Till nyhetsarkivet