In English

Life Taiga visade upp sig på European Congress of Conservation Biology

jun 21 11:10 av kommunikationsansvarig

Vart fjärde år hålls den stora naturvårdskonferensen European Congress of Conservation Biology, ECCB. Årets konferens lockade cirka 850 personer från hela Europa. Från Sverige och Life Taiga deltog projektets nationelle projektledare Niclas Bergius.

-Många diskussioner handlade om hur vi på bästa sätt kan utföra kostnadseffektiv och artgynnande skötsel av våra skyddade områden, och det finns en del att lära av helt ny forskning här. Hela ämnet kring naturvårdsbränning var uppe hos många föreläsare som ett mycket gott exempel på kostnadseffektiv och viktig naturvård, berättar Niclas Bergius.

 

  • Korridor med rollupper.
    Life Taigas monter. Foto: Niclas Bergius
  • Scen med storbildsskärm.
    Taiga-loggan fick en mycket tydlig exponering under alla samlingar i den stora kongresshallen. Foto: Niclas Bergius
  • Scen med storbildsskärm.
    Foto: Niclas Bergius
» Till nyhetsarkivet