Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

LIFE Nature-möte i Finland

Jun 19 11:32 av kommunikationsansvarig

Den 11-13 juni deltog Life Taiga i The Nordic Platform Meeting i det vackra Punkaharju i östra Finland. Vid detta årliga möte samlas LIFE Nature-projekt från Norden och Baltikum för att diskutera gemensamma frågor, framgångar och utmaningar kring naturvård och projektledning. Taigas systerprojekt Light & Fire LIFE och Saimaa Seal LIFE arrangerade träffen med bland annat en ångbåtstur på Saimaa-sjön där vi spanade efter vikare, även kallad ringsäl. Konferensen ägde rum vid Finlands stora skogsmuseum Lusto, i vars arboretum landets största tall står.

 

  • Båttur på Saimaa. Foto: Julia Carlsson
  • Saimaa-sjön i solnedgång. Foto: Julia Carlsson
  • Julia Carlsson, biträdande projektledare för Life Taiga, vid Finlands största tall. Foto: David Liderfelt
» Till nyhetsarkivet