Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Flera bränningar på gång

Maj 14 10:31 av kommunikationsansvarig

Maj månad innebär att bränningssäsongen drar igång på allvar. Under vecka 20 planeras flera bränningar att genomföras. Redan under måndagen gör Baggbolaget och Meloe Entomologi en bränning i naturreservatet Stora Flyten i Surahammars kommun. Arbetet sker på uppdrag av Länsstyrelsen i Västmanlands län. Området är cirka 40 hektar stort och ligger sju kilometer sydväst om Virsbo.

Även Länsstyrelsen i Kronobergs län planerar att genomföra en naturvårdsbränning under måndagen. Området som kommer att brännas är cirka 36 hektar stort och ligger i Storasjö naturreservat söder om Lenhovda i Uppvidinge kommun.

» Till nyhetsarkivet