Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Jägmästarstudenter i Tolikhedens bränningsområde

Sep 05 14:58 av kommunikationsansvarig

I juni genomförde Länsstyrelsen i Norrbottens län en naturvårdsbränning i Tolikhedens naturreservat. Två månader senare var jägmästarstudenter från Sveriges lantbruksuniversitet på besök i bränningsområdet. De fick en guidad tur på brandfältet i Tolikheden av Life Taigas regionale projektledare i Norrbottens län, Fredrik From. Han visade upp den utrustning som används vid en naturvårdsbränning och han tände en liten fläck för att demonstrera hur vi jobbar med eld och vind.

– Studenterna fick dessutom göra en del uppföljningsövningar, berättar Fredrik From.

 

 

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
» Till nyhetsarkivet