Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Lokalradion rapporterade från taigabränning i Västernorrland

Jul 03 11:11 av kommunikationsansvarig

I helgen genomförde Länsstyrelsen i Västernorrlands län en naturvårdsbränning i naturreservatet Mo-Långsjön i Sollefteå kommun. Helgens bränning är den andra som genomförts i reservatet inom projektet Life Taiga.

På plats under bränningen var även en reporter från P4 Västernorrland. Här kan du lyssna på reportaget.

 

 

» Till nyhetsarkivet