In English

Dagar för erfarenhetsutbyte inom svenska Life-projekt

nov 22 11:29 av kommunikationsansvarig

Varje år träffas alla svenska Life-Nature projekt, från Luleå i norr till Malmö i söder, under två dagar för att utbyta erfarenheter, sprida kunskap och skapa möjligheter för ansökningar om nya projekt. I år hölls denna träff i Örebro den 9-11 november.

Diskussioner varvades med ett studiebesök vid sjön Tysslingen, som framförallt är känt för att tusentals svanar mellanlandar här på våren. I Tysslingen pågår Life-Reclaim, ett projekt för att återskapa strandängar och återställa vassen till ett mer naturligt utseende.

Här kan du läsa mer om projektet Life-Reclaim.

– Det här är mycket kreativa, lärorika och viktiga möten som på längre sikt stärker och utvecklar det svenska arbetet med Life. Under de här dagarna har vi diskuterat tre nya projektidéer, säger Niclas Bergius

 

15-tal människor vid ett träd i snöigt landskap. två håller en Life-flagga framför sig.
» Till nyhetsarkivet