In English

Johan Rova informerar om Taiga på Naturforum

apr 21 8:31 av kommunikationsansvarig

Under hela vecka 16 har Länsstyrelsen i Jönköping arrangerat en naturvecka med mängder av aktiviteter. Detta för att uppmärksamma den fina naturen i länet och för att visa hur Länsstyrelsen jobbar för hur naturen ska bevaras och utvecklas.

En av aktiviteterna är konferensen Naturforum, som genomförs under torsdagen. Dagen går i naturvårdens tecken och för en av punkterna står Johan Rova, regional projektledare för Life Taiga. Johan Rova kommer att berätta hur Länsstyrelsen i Jönköping arbetar med naturvårdsbränning och projektet Life Taiga som en del i arbetet med grön infrastruktur och uppfyllandet av miljömålen i länet.

 

 

 

Man med skägg och glasögon gestikulerar framför grupp av människor.
Foto Camilla Zilo
» Till nyhetsarkivet