In English

Lyckat informationsmöte i Uppsälje

mar 15 12:56 av kommunikationsansvarig

Torsdagen den 10 mars besökte Henny Sahlin och Fredrik Lundin bystugan i Uppsälje utanför Vansbro. De informerade om Taigaprojektet och vad som planeras i naturreservatet Hästingsflotten. Reservatet är ett viktigt friluftsområde för byborna och därför är det extra viktigt att informera om de bränningar och andra åtgärder som skall genomföras.

Många bra frågor ställdes under mötet och det beslutades att göra ett gemensamt besök i reservatet till sommaren och även att besöka det närliggande brandområdet i naturreservatet Haftahedarna som Länsstyrelsen brände i somras.

 

  • Männskor runt ett fikabord i föreläsningslokal.
  • Männskor runt ett fikabord i föreläsningslokal.
  • Liten träbyggnad vid stig bland tallar.
    Slogbod i naturreservatet Hästingsflotten. Foto: Henny Sahlin
» Till nyhetsarkivet