In English

Inför andra årets bränningssäsong

jan 26 11:02 av kommunikationsansvarig

På många håll i landet täcks marken av snö eller snöslask just nu och säsongen för naturvårdsbränning kan kännas långt borta. Men förberedelserna är redan i gång.

Bland annat hölls ett avstämningsmöte med en bränningsentreprenör den 21 januari i Falun. På mötet deltog projektledare från den nationella projektledningen och regionala projektledare inom Life Taiga från Dalarna, Gävleborg och Örebro.

 

Personerna runt bordet är Niclas Bergius, nationell projektledare, Erik Sahlin, bränningsentreprenör, Andreas Wedman, regional projektledare i Gävleborgs län och Fredrik Lundin, regional projektledare i Dalarnas län. Med på telefon var även Åsa Forsberg, regional projektledare i Örebro län.

» Till nyhetsarkivet