Warning: include(): Filename cannot be empty in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol13/fz/d5s9oqkyk6bu97p/lifetaiga.se/public_html/wp-content/themes/taiga/3-organisms/header/organism.php on line 5

Bränning i Sollefteå kommun

Jun 30 12:54 av kommunikationsansvarig

Länsstyrelsen i Västernorrlands län planerar att utföra en naturvårdsbränning i naturreservatet Mo-Långsjön lördag den 1 juli. Naturreservatet ligger strax öster om Näsåker i Sollefteå kommun. Ett område runt hela bränningen samt hela den stig som går igenom reservatet kommer att vara avspärrat.

Området som ska brännas är cirka 11 hektar stort.

Här kan du läsa mer om naturreservatet.

 

 

Bilden är från den bränning som genomfördes i naturreservatet 2015.
» Till nyhetsarkivet